Smart Helse og Livsstil sine kurs

Dette er en oversikt over kurs hos Smart Helse og Livsstil.
Medisinsk Yoga, Flyt styrke og Utetreningskurs for voksne damer. 

MediYogakurs nivå 1 og 2.

MediYoga Chakrakurs for mer balanse i energisystemet.

Flyt styrke kurs med fokus på balanse, styrke og utholdenhet.

Utetreningskurs for å bli mer eventyrlysten og motivert til å trene ute.


Kursene er sortert kronologisk etter oppstartdato.


MediYogakursene er for deg som ønsker:

  • å lære teknikker for å finne mer ro og slappe mer av
  • å finne tilbake til kraft, balanse og glede
  • å redusere eller forebygge stress
  • mer stabilitet, ro og harmoni
  • mer egentid
  • bedre søvn
  • mer energi
  • bedre selvinnsikt

Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon.


MediYogas rolige og meditative form skjuler dype og omfattende påvirkninger i kropp og sinn. Og kan bidra til å hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.


Tilbakemeldinger fra flere av mine MediYogakunder er blant annet "bedre søvn, mer energi, bedre konsentrasjon, fysisk styrke og emosjonell balanse, indre ro, mer tilstede i seg selv og mindre stress"


MediYoga Nivå 2 ettermiddag

Dette er et kurs både for deg som har vært med på en del MediYoga timer hos meg før og kan grunnleggende øvelser og pusteteknikker.

Tid: Mandager klokken 18:00-19:30

Oppstart: 2. september 

Varighet 4 uker

I MediYoga kan alle øvelser gjøres på stol, i tillegg tilpasser jeg til deg underveis.


Å gjøre yoga handler ikke om å være myk eller å brette seg dobbel, det handler om å lytte innover i seg selv og starte der DU er <3 


Det uttrykket jeg hører aller oftest fra mennesker jeg møter er at de ikke er myke nok til å være med. Du trenger ikke være myk, yoga handler om en indre reise og når du gir slipp så er det enklere å synke inn i stillingene. Å være i bevegelse gjør at blir kroppen etterhvert mykere.


Tilbakemeldinger fra kundene er "du verden jeg klarte dette, det har jeg aldri trodd før jeg startet, jeg har blitt så mye mykere, jeg har bedre balanse og har blitt sterkere, jeg kjenner jeg slapper mer av og sover bedre"

Flyt styrke kurs

Aktiv yoga og styrke.

Med fokus på å styrke kroppen, få mer balanse og utholdenhet. På disse timene får du opp pulsen og smilet.

Tid: Onsdager klokken 16:15-17:00

Oppstart: 4. september 

Varighet 5 uker

Flyt styrke er for deg som ønsker mer styrke, balanse og utholdenhet.


Det er også for deg som har lyst til å bli bedre kjent med din egen kropp, når du lytter til kroppen din så er det lettere å ta vare på den.


Tilbakemeldinger fra kunder er blant annet "Jeg har økt balansen og det bare etter et par timer, jeg har blitt sterkere og har fått bedre holdning, jeg er mer bevisst på min egen kropp, jeg har blitt mye sterkere i mage og rygg, jeg visste ikke at jeg kunne bli så mye sterkere og i tillegg svett og sliten av å trene så sakte"


På disse timene lærer du å kjenne innover og holde fokus, samt du lærer masse nye øvelser som du kan gjøre hvor som helst og når som helst. 
Utetreningskurs - Dine 30 minutter

Timen er rolig (ingen løping/hopp) samtidig som du kommer til å kjenne på at du får testet kondisjon, utholdenhet, styrke, balanse og smidighet.

Tid: Onsdager klokken 17:30-18:00

Oppstart: 4. september 

Varighet 5 uker

Utetrening for alle og passer spesielt godt hvis du ikke har trent på en stund, kjenner på stress i hverdagen, er sliten eller har smerter.


Jeg tilpasser til hver enkelt.


Det er ikke løping eller hopp/sprett på denne timen. Det er fokus på å bli sterkere, mer eventyrlysten og motivert på å være mer ute samt en indre reise der du kobler mer på deg selv.


Når du er mer i deg selv, er mer i egen kropp i stedet for i hodet og tankene så kan du kjenne på at stresset i kroppen reduseres.


MediYoga nivå 1 formiddag

MediYoga kurs for voksne damer, passer spesielt godt til deg som kjenner på stress i hverdagen og ønsker mer ro, bedre søvn og mer energi.

Tid: Torsdager klokken 10:00-11:30

Oppstart: 5. september

Varighet 5 uker

Når du gjør MediYoga så lærer du å lytte til deg selv og bli bedre kjent med din egen kropp. 


MediYoga er en terputisk yogaform basert på den gamle yogaformen Kundalini vevet sammen med aspekter fra tradisjonell kinesisk medisin og moderne medisin.MediYoga Nivå 1 ettermiddag

Dette er et kurs både for deg som er helt ny for MediYoga og deg som har vært med en stund der du får lære grunnleggende øvelser og teknikker, pusteøvelser og meditasjon samt at jeg tilrettelegger for hver enkelt.

Tid: Torsdager klokken 16:30-18:00

Oppstart: 5. september 

Varighet 5 uker

MediYoga nivå 1 er kurs med grunnleggende øvelser, pusteteknikker og meditasjon. Det passer for deg som ikke har gjort MediYoga før og for deg som ønsker helt rolige timer eller vil repetere de grunnleggende øvelsene. Repitisjon er fantastisk for å komme enda dypere både når det gjelder selvinnsikt, refleksjon og øvelser. 

MediYoga nivå 2 er for deg som har vært med på en flere av mine MediYoga timer og kan grunnleggende pusteteknikker og øvelser. På disse kursene er det også nye og mer krevende øvelser, meditasjoner og pusteteknikker slik at du hele tiden har progresjon. Jeg tilrettelegger til hver enkelt og spør meg gjerne hvis du lurer på noe i forhold til tilrettelegging.


Du har selv ansvar for egen helse og hvis du er usikker på om du kan være med på noen av timene så hør med legen din for råd. Jeg kan være behjelpelig med råd men du er selv ansvarlig.


MediYoga Chakrakurs

Dette er timer for deg som ønsker å vite mer om deg selv, lytte innover og bli kjent med ditt chakrasystem og mennesket som energivesen.

Tid: Torsdager klokken 19:00-21:00

Oppstart: 19. september 

Varighet 3 uker

 Chakra kan oppfattes som subtile energisentre for utveksling av energi mellom mennesket og dets omverden.


Jeg går gjennom de forskjellige chakraene og hvordan de kan påvirke aspektene av hvem du er. Vi gjør styrkende og balanserende øvelser for hvert enkelt chakra og avslutter med chakrameditasjon.


Tilbakemeldingen jeg får oftest etter disse timene er "det er umulig å forklare denne følelsen, den må bare oppleves".
© Smart Helse- og Livsstil  2019. All rights reserved