Konfektkake med mørk sjokolade
I dag hadde jeg en nydelig start på dagen.
Sto opp før kl 6.00 og gjorde 90 minutter MediYoga. Jeg har som mål å gjøre 90 minutter MediYoga 9 måneder i strekk, superspennende og så godt for kropp og sinn.
Etterpå leste jeg på eksamen sammen med jenta og lagde en konfektkake, alt før klokken 9.00 og da i et svært rolig og behagelig tempo.
Så, hvis du har lyst til å lage denne kaken, så får du oppskriften under her. Den ble kjempegod, den er saftig med mørk og dyp sjokoladesmak. God med friske bær, naturelll yoghurt eller krem til. Og selvsagt en god kopp kaffe, ihvertfall for min del 😉
Ingredienser
Slik gjør du:
- Mal havregryn i en foodprosessor til mindre biter, hvis du ønsker kan du også bruke havremel.
- Smelt Cocosa, smør og sjokolade på svak varme og rør deretter inn Steviosa og kokossukker.
- Trekk kasserollen fra platen når alt er smeltet sammen (slik at sjokoladen ikke blir for varm og skiller seg).
- Rør inn resten av ingrediensene og hell over i en liten form ca 20x30 og stek på 150 grader i 25 minutter. Midt i ovnen.
- Ta ut kaken, la den kjøle seg ned, sett den i kjøleskapet og la den bli helt kald før du skjærer i den.
Nyt <3
Klem May Elisabeth
Få 10% rabatt på helsekost
Har du lyst til å teste ut noen av helsekostproduktene jeg bruker i oppskriften?
Meld deg på mitt nyhetsbrev og du får tilsendt rabattkode som gir deg 10% rabatt på alle kjøp av helsekost. Du får kode, linker og informasjon i velkomstmailen.
Legg igjen en kommentar