Kransekakepinner
Har du lyst til å lage deg kransekakepinner som er sunnere og er gode med en myk kjerne?
I tillegg er de superenkle med bare 4 ingredienser og nok til 2 stekebrett
Ingredienser:
- 400 g Finmalte mandler (du kan også male mandler selv 🙂
- 4 ss Sukrin + (ristede skjeer)
- 140 g kokosblomstsukker
- 4 eggehviter (gjerne økologisk)
Slik gjør du:
- Bland sammen det tørre og tilsett eggehvitene.
- Sett i kjøleskap, gjerne over natten.
- Sett ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader med over/undervarme.
- Trill passe store stenger og legg på stekebrett.
- Stek i 10 minutter og avkjøl på rist
- Lagres i en luft tett boks i kjøleskap eller fryser.
- Hvis du ønsker å pynte kransekakepinnene, kan du smelte 100 g mørk sjokolade i vannbad. Pynt med sikksakkmønster fra skje eller sprøytepose. Eller dupp kransekake endene i sjokolade.
Ferdig trillede kransekakepinner.
Nystekte, dufter helt nydelig.
Nyt dagen og kos deg med bakingen - May Elisabeth
Få 10% rabatt på helsekost
Har du lyst til å teste ut noen av helsekostproduktene jeg bruker i oppskriften?
Meld deg på mitt nyhetsbrev og du får tilsendt rabattkode som gir deg 10% rabatt på alle kjøp av helsekost. Du får kode, linker og informasjon i velkomstmailen.
Legg igjen en kommentar