Skumnisseluer
Har du lyst til å lage skumnisseluer med mørk sjokolade og kokos?
Jeg lagde disse og går og de ble kjempegode, noen med og noen uten kokos. slik at det passer for alle.
Ingredienser:
- 5 plater gelatin
- 4 eggehviter (økologiske)
- 3,5 dl kokossukker
- 100 g 70% (eller mer) mørk sjokolade
- 1 ss Cocosa Extra Virgin
- 1 pose kokosmasse
Slik gjør du:
- Legg geltinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter
- Ha eggehvitene i en bolle og visp til de blir stive. Tilsett kokossukker litt etter litt under vispingen.
- Hell av vannet fra geltinplatene som nå har blitt myke. Ha i 2-3 ss med kokt vann og rør rundt til alt er flytende.
- Tilsett geltinen i en tynn stråle mens du visper og visp videre i ca. 5 minutter
- Hell massen i en sprøytepose, eller ha i en vanlig brødpose, klipp passe stort hull og lag nisseluer.
- La de stivne på et kaldt rom, kjøleskap eller i fryser.
- Smelt sjokolade og cocosa, hell forsiktig over skumnisseluene og dryss over kokos.
- Oppbevar i kjøleskap eller fryser.
Ferdige skumboller 🙂
Ønsker deg lykke til med bakingen, bare ta kontakt hvis du lurer på noe eller legg en kommentar under innlegget.
Nyt dagen - May Elisabeth
Få 10% rabatt på helsekost
Har du lyst til å teste ut noen av helsekostproduktene jeg bruker i oppskriften?
Meld deg på mitt nyhetsbrev og du får tilsendt rabattkode som gir deg 10% rabatt på alle kjøp av helsekost. Du får kode, linker og informasjon i velkomstmailen.
Legg igjen en kommentar